вторник, 10 септември 2013 г.

Antonia идва в България

Румънската певица ще бъде част от "Coca-Cola Energy Tour" 2013. Тя заедно с още известни родни изпълнители ще посетят над шест града в страната.
След като миналата година организаторите поканиха Алекс Мика, това лято отново залагат на звезда от северната ни съседка. Дамата, която стана популярна с "Malibu", ще зарадва феновете си в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Русе. 

Антония е модел и поредната румънска певица, която ще посети България. Тя е живяла в САЩ, където се влияе от R'n'B стила. Има няколко песни с диджея Том Боксер - "Roses with Fire", "Morena", "Shake it Mamma". Брюнетката става за кратко време известна в родината си, както и в Испания, Полша, не на последно място и у нас.

От 15 до 21 септември меломаните ще могат да се насладят на хитовете на Deep Zone, Криско, Играта и Лео, Димчоу & F.O., Ice Cream, Лора Караджова, Део, Кристо, Сани Алекса, Дивна, Рафи, Ангел и Моисей, Богомил. На финала в столицата специален гост ще бъде британския Джъстин Бийбър - Конър Мейнард.

Всички концерти ще са с начален час 19:00, а входа ще е свободен. Повече подробности за турнето можете да потърсите тук: https://www.facebook.com/.




Няма коментари: