сряда, 25 септември 2013 г.

Jessie J се мести в САЩ

Певицата планира да напусне Великобритания и да опита да пробие на пазара отвъд океана. Това ще стане най-рано догодина. В момента британката често пътува до Америка.
В началото на 2014-та Джеси ще се измести в САЩ с надеждата, че кариерата й там ще се разрасне повече. Планира и турне с Robin Thicke. 

Изпълнителката разкрива в интервю за "Daily Star" следното: "Най-вероятно ще се изместя да живея в САЩ следващата година. На този етап лейбълите не пускат всеки тип музика, но през януари пускам сингъл там и се надявам да предизвика интерес понеже ще съм и на турне с Робин. Америка е толкова различна и голяма страна. Не обичам да правя нещо наполовина, затова ще изчакам да ида и да видим какво ще се случи."

Джей вече е решила, че иска къща в Ню Йорк, а не в Лос Анджелис. Причината за това е, че дамата се чувствала повече като у дома си именно там.

По нейните думи, Ню Йорк много приличал на Лондон, но пък в Л.А. било по-лесно да се развиеш в музиката. 25-годишната звезда споделя, че няма приятели в страната на неограничените възможности, но ще се опита да намери работа на някои от най-близките си такива.

Когато е била на 17 Джеси се мести за кратко в САЩ, от тогава обаче са минали почти десет години. "За това време пораснах много и разбрах какво трябва да правиш, за да имаш успех.", допълва още певицата.  



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: