четвъртък, 5 септември 2013 г.

Wiz Khalifa записал песни с Адел и Майли Сайръс

Рапърът твърди, че е направил няколко парчета с изпълнителките. Те ще бъдат част от петият му студиен албум.
Новият диск на Wiz Khalifa ще се казва "Blacc Hollywood". След като през октомври 2012-та се роди сина на музиканта Angelo, той отложи професионалните си ангажименти за тази година. 

В интервю за Fuse.TV рапъра казва: "Имам записи с много гости. Нито един от тях обаче не е готов все още за албума. Имам песни с Майли Сайръс и с Адел."

Той разкрива, че иска да работи и с Лейди Гага, но за момента тя не е в състояние да влезе в студиото с него. Wiz допълва: "Искам да направя нещо наистина лошо с Lady Gaga. Lady Gaga-Wiz Khalifa - просто трябва да се случи."

Артистът, който притежава Taylor Gang records разказва пред сп."Vibe" за вдъхновението в четвъртия си албум "O.N.I.F.C.", който излезе миналата година. "Той просто представлява начина на живот. Не точно този на черните хора в Холивуд, но тяхното поведение. Затова, че не трябва да ти пука от нищо. Ние просто превзехме света и пренесохме този етикет и сред известните."

Ако до скоро медиите не спираха да обсъждат представянето на младата Сайръс на музикалните видео награди на МТВ, то последния сингъл на Адел беше "Skyfall", който стана и саундтрак на филма Джеймс Бонд. Сега с нетърпение ще очакваме колаборациите на дамите с Cameron Thomaz.




Снимка -  https://www.facebook.com/

Няма коментари: