понеделник, 9 септември 2013 г.

J. Lo. работи с Тейлър Суифт, Сиа и Крис Браун

Първият общ проект ще е между Дженифър Лопес и Тейлър Суифт. Песента ще бъде включена в предстоящият нов албум на поп дивата. 
Певиците си симпатизират една на друга. Това е и причината на финала на обиколката на младата звезда "Red Tour" да се появи по-старшата такава и да представят общо парче.

Сайтът Usmagazine.com съобщава, че изпълнителките са си големи фенки и са много развълнувани да работят заедно. Самата Лопес споделя зад кулисите на концерта в Л.А. следното: "Много благодаря за възможността нашето семейство да дойде и да бъде част от вашето семейство. Тейлър, благодаря за създаването на този така красив момент. За това, че си толкова щедра, красива, че ме обичаш толкова, за да съм тук тази вечер. Чувствам се благословена да споделя сцената с теб и аз просто се надявам, че това шоу беше най-доброто, на което някой някога е присъствал."

Съвместната им песен най-вероятно ще бъде включена в осмия студиен албум на Дженифър, който трябва да излезе по-късно тази година. Освен сладката Суифт, поп легендата се е свързала и с певицата и текстописеца Sia. Очаква се латино дамата да направи колаборация и с Крис Браун. 

Австралийката беше написала в туитър скоро: ''Работех с Джени вчера. Каква чаровна, сладка и забавна личност. И тя наистина може да пее. Супер забавно.''




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: