петък, 13 септември 2013 г.

Гери Халиуел се завръща с нов албум

Бившата спайска е подписала договор с австралийска музикална компания и скоро ще пусне пилотния си сингъл. През 2014-та готви албум и турне.

Певицата ще се завърне на музикалната сцена с "Half of Me". То ще излезе на 25 октомври тази година. В свое интервю Гери споделя, че в новата й песен се говори за любов, надежда, оптимизъм и за чувството за хумор.  

Догодина пък феновете могат да очакват и новия й албум. Той ще съдържа осем песни, а в момента британката работи усърдно по него. Тя вече е подписала договор с Sony Music Australia, които ще са продуцентите на новата компилация. В края на 2014-та се планира и турне, на което дамата ще може да представи на публиката новите си парчета.

По-рано Халиуел беше съдия в предаването "Australia's Got Talent". Относно новото си местожителство изпълнителката разкрива следното: "Толкова топло съм приветствана от австралийците. Много се радвам, че написах новата си песен именно там."

Звездата напуска "Spice Girls" през 1998-ма година, за да започне соловата си  кариера. През 2007-ма и 2008-ма направи световно турне, а сега е на път да повтори и дори да задмине успехите на предишните си проекти.




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: