петък, 20 септември 2013 г.

Christina Aguilera свали килограми с фитнес и йога

Певицата гостува във вечерното шоу на Джей Лено. Тя разказа за завръщането си в "Гласът на Америка", както и разкри тайните как поддържа стройна формата си.

За никого не е тайна, че в последно време блондинката беше качила доста излишни килограми. Преди броени дни обаче феновете я видяха в съвършен външен вид. Нещо повече - тя беше облечена в стилна черна рокля, която подчертаваше тялото й.

Видимо по-слаба, по-тонизирана 32-годишната звезда разказа за старта на петия сезон на музикалното предаване. Изпълнителката споделя, че с нейните колеги Blake Shelton, Adam Levine и Cee Lo искрено се забавлява."Става нещо, когато се съберем четиримата. Не можем да бъдем сериозни за повече от 30 секунди. Момчетата ме карат да се смея!"

Кристина призна, че не се фокусира върху това на 100% да изглежда секси. "Аз съм земно момиче, чувствам се удобно в спортно облекло или момчешко бельо. Да се опитваш да си секси е най-лошото нещо, което може да направиш. Сексапилът трябва да е лесен."

Стана ясно още, че Агилера тренира с професионалния фитнес инструктор Tee Sorge. Практикува и йога за още по-голям ефект. Дамата се радвала на упражненията и ги предпочитала пред интензивното кардио. 




Няма коментари: