четвъртък, 12 септември 2013 г.

СКАНДАЛНО: Звездите скочиха срещу Apple

Вчера компанията пусна два нови модела на iPhone - 5S и 5С. Това е причината някои от популярните лица да изразят отношението си към новите функции на телефоните.


iPhone 5S включва нова камера iSight, по-бързa безжична връзка и най-скандалната опция - нов сензор за пръстови отпечатъци, който определя индентичността. Вграденият ID Touch ще позволи на потребителите да отключват мобилния телефон, да правят покупки от App Store и iBooks Store и то просто с отпечатък. Именно това шокира мнозина фенове на известната марка телефони. Те излизат в продажба на 20 септември.

Тук можете да прочетете част от реакциите на звездите относно новостите:

Zach Braff: "Новият iPhone 5s, защото твоите отпечатъци са единственото нещо, което НСА все още няма като данни."

Jason Biggs: "Marion Jones трябва да върне обратно нейния златен iPhone. : ( "

Wil Wheaton: "Ако не искате да дадете на драго сърце своите пръстови отпечатъци на държавата, без причина , най-вероятно няма да искате новия iPhone."

Skylar Astin: "Гледайки видео за новия iPhone и си казвам, че го искам. Трябва ми. Сегашния ми мобилен телефон дава грешка това съобщение не може да бъде изпратено."

Jon Cryer: "Чакайте, значи Apple има телефон със вграден сензор за пръстови отпечатъци и само ще ви помога за отключване на телефона и използването на ITUNES? Това е просто глупаво."

Juan Pablo Galavis: "Какво мислите за новостта на APPLE да пусне пръстови отпечатъци на своите системи?"

Chrissy Teigen: "Кълна се в Бога, ако следващия iPhone има още една новост ще ги ....... ще купувя Iphone и ще се оплача от това."

Ellen DeGeneres: "Вие току-що чухте, че новия iPhone може да чете мислите ви. Аз дори не го написах това, а си го помислих."


Jimmy Fallon: "Има нова iPhone апликация, която нарушава начина ти на сигурност. Това е като фразата: "Нека просто бъдем приятели."."

Sean Lowe: "Смея се сега, но новото ми колие iPhone ще ми кара милиони! "

Spencer Pratt: "Надявам се 7-цата да има емотикони!"

Molly Sims: "Всичко, което мога да кажа е, че съм влюбена ... Не мога да чакам до есента, когато мога да правя реална сделка от собствения си iPhone без страх от общия телефонен апокалипсис! ."




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: