понеделник, 16 септември 2013 г.

Carlos Santana катастофира

Китаристът се е ударил в паркирала кола в петък вечер, съобщават властите в САЩ. За щастие музиканта се е разминал от тежки наранявания и след инцидента се е прибрал у дома.

66-годишният талант случайно е блъснал неподвижна кола. Това е станало в покрайнините на Лас Вегас на 13 септември. Полицаят, който е бил на мястото на произшествието казва следното: "Той се е ударил в паркиран автомобил. Било е лек инцидент."

Сантана, който е бил сам в колата и не е пострадал. Превозното средство, в което звездата се е блъснала не е имало човек. В свое интервю Карлос споделя, че е имал участие в четвъртък и събота в Mandalay Bay Resort & Casino. В злощастната нощ си е почивал. Никой не коментира факта, че случилото се може да в следствие употребата на алкохол.

Преди броени дни от екипа на американеца с мексикански произход обявиха, че той ще получи наградата "Kennedy Center Honor". Тя ще му бъде връчена на 8 декември лично от Барак и Мишел Обама. Този приз се дава за принос към американската култура чрез изкуството - музика, танци, театър, опера, игрални филми или телевизия. Останалите, които също ще вземат статуетки са оперната певица Martina Arroyo, фронтмена и композитора Herbie Hancock, пианиста, певеца и текстописеца Billy Joel и актрисата Shirley MacLaine.




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: