понеделник, 23 септември 2013 г.

Любо и Тони на една сцена

Варна ще е домакин на уникално събитие. Две от най-популярните и обичани имена на поп музиката ще излязат заедно на една сцена.

На 20 октомври от 19.30 часа в Дворецът на културата и спорта в града ще се състои концерта на Любо Киров и Тони. Двамата освен колеги, които са си помагали през годините, са и добри приятели. Това е и причината да направят общия проект.

Любо напоследък го гледаме като съдия във вторият сезон на музикалния формат "X Factor", но също така издаде най-новия си сингъл и видео към него "Имам само теб" съвсем скоро.

Тони въпреки лекото затишие през последните години се завърна с няколко свежи и социални песни - "How Long?" и колаборацията с Рут "Break of day". 

От 24 септември всеки, който си закупи билет за концерта има право на 50% намаление от цената. Стойността на билетите без отстъпка e от 30лв. за предните до 10лв. за по-задните места в залата. 

Ценните хартийки ще се продават на касата на магазин "Fashion & Spaghetti" - ет.2 на Mall Varna. Промоцията е валидна до 10 октомври. 




Снимка -  https://www.facebook.com/

Няма коментари: