петък, 6 септември 2013 г.

Джоли с награда за хуманитарна помощ

Общо четирима актьори ще получат приз на петото издание на "The Governors Awards". Събитието ще се състои на 16 ноември в Холивуд.
Angelina Jolie, Angela Lansbury, Steve Martin, Piero Tosi ще бъдат почетени и ще вземат награда от Академията за извънредните им постижения. 

38-годишната актриса ще получи статуетката "The Jean Hersholt Humanitarian Award". Тя се дава на лица от филмовата индустрия, които извън снимачната площадка подкрепят различни хуманитарни каузи. Сред хората, които са печелили подобно отличие са Frank Sinatra, Elizabeth Taylor, Oprah Winfrey и други.

Останалите трима артиста ще грабнат приз за цялостно творчество, изключителен принос към филмовото изкуство и науки

Президентът на Академията Cheryl Boone Isaacs заяви: ''"The Governors Awards" отдава почит на хората, които са оставили незаличими следи в съответните области. Не може да се вълнуваме повече за тазгодишните победители. Нямаме търпение да отпразнуваме заедно постиженията на нашите връстници и колеги."

"The Governors Awards" се провеждат за първи път на 14 ноември 2009-та. Тези номинации съчетават в себе си отличията Academy Honorary Award,  Jean Hersholt Humanitarian Award и Irving G. Проявата се организира от Американската академия за филмово изкуство и науки (AMPAS). Преди пет години тези статуетки бяха раздавани на "Оскар"-ите, но поради ограниченото време се наложи да се направи отделна церемония посветена на лауриатите.



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: