вторник, 17 септември 2013 г.

Кейт Бланшет: Семейството е моят приоритет

Актрисата признава, че не се вълнува от материалните неща. За нея най-ценното е семейството.
Кейт спечели одобрението на критиците в новия проект на Уди Алън, в който се въплъщава в ролята на богата американска домакиня. Можете да я гледате в "Blue Jasmine", чиято премиера в САЩ беше в края на август и рейтинга в IMDb е 7,8 от 10.

Бланшет има трима сина от съпруга си Андрю Ъптън - Dashiell на 11, Roman на 9 и Ignatius на 5 години. Дамата споделя за участието си в лентата следното: "Предполагам, че разликата между мен и Jasmine е в това, че е моят живот се основава на неща, които са фундаментално реални - връзката ми с моите деца. Мисля, че голямата тъга в Jasmine е, че тя никога не е направила нещо с живота си. Има толкова много омраза към себе си в нея, че дори за мен е прекалено."

44-годишната звезда вече е ранен претендент за спечелване на "Оскар" следващата година
за най-добра актриса, но въпреки това австралийската остава смирена и не бърза да се надява на отличието.

В изказване пред "BANG Showbiz" на премиерата на продукцията в Лондон тя каза: "Нямам представа дали ще спечеля. Наистина е хубаво да бъда във филм, който хората ще видят. Не е нужно да ги караш да бършат прах. Наистина съм развълнувана, че филма беше приет добре в Щатите. След като през последните шест години работиш основно в театъра, е хубаво да се завърнеш и с филм."
Кейт се появи на събитието в компанията на колежката си Сали Хокинс.




Снимка - http://www.imdb.com/

Няма коментари: