понеделник, 2 септември 2013 г.

Дейвид Бекъм отваря верига кафенета

Бившият футболист, който умело се изявява напоследък като модел на известни брандове, е решил да постави началото на верига кафенета във Великобритания.
38-годишната легенда вярва в способностите на Гордън Рамзи. Именно той ще открие на 16 септември свои ресторант в средиземноморски стил в столицата на Англия. Бекъм пък се надява да получи франчайз на заведения за хранене, където да се продават любимите му вкусотии. 

Приятел на звездата споделя пред в-к "The Sun": "Вместо да се меси и да участва в подготовката за новия ресторант на Гордън, Дейвид иска да отвори pie-and-mash кафе в Лондон. По този начин иска да създаде верига от кафенета, които да навлязат по целия свят."

От коментара стана ясно още, че мъжът на госпожа Пош се е навъртал около новото заведение и медиите веднага са разтълкували погрешно действията му. Те започнаха да пишат, че има намерение да инвестира в ресторанта. Имало е такава опция в по-ранен етап, но в момента красавеца търсил начин да създаде световноизвестна верига кафенета. 

През 2010-та Бекъм и Рамзи регистрират името PM (Pie & Mash). Инициалите, които гарантират авторско право DBGR до някаква степен са заблудили журналистите, че двамата си партнират и в бизнеса. Те са големи приятели и често ходят заедно на ваканции и вечери извън светлините на прожекторите.



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: