четвъртък, 19 септември 2013 г.

Дженифър Анистън отчаяно иска бебе

Въпреки че актрисата е сдържана и не показва емоциите си на обществени места, по-близки до нея разкриват, че тя отчаяно иска дете.

Джен, която скоро ще се омъжи за Джъстин Теру, се опитва да забременее още след годежа им през август 2012-та. Тя признава, че е разочарована, че все още не се е получило.

По информация на американското издание "MailOnline" актрисата е отказала професионалните си ангажименти напоследък, за да може да се отдаде изцяло на майчинството. Когато я попитат за бебе Анистън се усмихва, но вътрешно толкова много иска да е майка, че на моменти се срива.

Близки до двойката разкриват, че Дженифър е напълно наясно с положението на половинката си. Джъстин има възможност да се развие в кариерата си, да отиде на друго ниво. Това е и причината чаровната дама да чака търпеливо.  

Звездното бъдещо семейство не е насрочило дата за сватба понеже иска да дойде перфектното време. 44-годишната американка споделя, че не избързват, искат да се насладят на момента и всичко да бъде прекрасно, а не да мислят за куп неща и да правят още толкова едновременно. 

Тя казва: "Ние вече се чувстваме женени. Няма да отложим сватбата или да се чудим къде ще е. Просто искаме да изчистим всички детайли и тогава ще се случи."




Снимка -  http://www.google.bg/

Няма коментари: