сряда, 18 септември 2013 г.

Gary Barlow със солов албум

Изпълнителят ще пусне първия си самостоятелен албум от десет години насам. Това съобщи лично той в социалните мрежи.
Фронтменът на групата "Take That" обяви, че работи по нови песни след като през 1999-та направи "Twelve Months, Eleven Days". Това ще бъде третия му солов проект. Близо 14 години по-късно Гари е готов да поднови соловата си кариера. 

Снощи той написа в туитър: "След 14 дълги години съм горд да обявя новия си солов албум, който ще излезе на 25 ноември. Знам, че и вие ще се вълнувате да го чуете."

42-годишният британец работи по нов подбор на парчета. Освен това си партнира с Stargate, които издават хитовете на Риана, Рита Ора и Бионсе. Певецът участва и като съдия в британския "X Factor". Това е и причината той да счита, че продажбите на диска му ще се увеличат.

По информация на в-к "The Sun" Гари цяла година е имал индивидуални концерти, като по този начин е тествал публиката и е давал жокер, че ще се завърне с нов проект. Записва в студио с много известни имена и лети често до САЩ, където си партнира с най-добрите поп продуценти. В албумът няма да има само балади.

Колегата му Роби Уилямс също подготвя своята компилация "Swings Both Ways". Тя ще е готова седмица преди тази на Барлоу - заглавието на която все още не е ясно.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: