сряда, 11 септември 2013 г.

Парис Хилтън влиза във "ВИП Брадър"

След като миналата година Памела Андерсън влезе в Къщата за седмица, този сезон същото ще направи Парис Хилтън.
В момента тече пресконференцията на продукцията, на която се представят пред журналистите лицата, които ще участват във "Вип Брадър" 2013. Първи новината за идването на модела, певицата и актрисата у нас съобщиха в "На кафе".  

Разбира се, именно това е причината предаването да започне ден по-рано - вместо на 16 септември, ще има извънреден лайф на 15-ти. Американката ще остане няколко дни, все още не е ясно колко е бил хонорара, за да се съгласи да се включи в проекта. 

Станка Златева и Тервел Пулев също ще са част от шоуто. Зрителите могат да очакват в стъклената къща да влязат още принц, действащ политик и милионер, който е живял дълги години в Австралия и е приятел с Ръсел Кроу, Кейт Бланшет и други звезди.

Тази година продуцентите обявиха, че е сезона на тайните. Ники Кънчев ще е главния водещ, а негов помощник ще е отново Алекс Сърчаджиева. Ще има много изненади - хората, които влизат ще имат за цел да заблудят съквартирантите, ще има и коментатори от мястото на събитието, което допълнително може да нажижи обстановката. 

Стартът е тази неделя от 20:00. Редовните живи предавания ще са по две на седмица като не се изключени и извънредни такива, когато се налага. В понеделник ще излиза по един човек, а в сряда ще са номинациите за изгонване. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: