петък, 11 октомври 2013 г.

Adele пред творческа дилема

Британката трябва да избира на чии празник да пее - на 40-тият рожден ден на Кейт Мос или на 50-тият на Мишел Обама.
Проблемът е в това, че юбилеите са само с ден разлика. Кейт Мос има рожден ден на 16-ти януари, а Мишел на 17-ти. Най-вероятно Адел ще успее да присъства на един от двата.

Според вестник "Daily Star" модела първа помолила екипа си да потърси колко ще струва да доведат певицата на партито й. Малко по-късно обаче първата дама на Америка поканила изпълнителката да представи част от песните си заедно с колежката й Бионсе. 

Грубата сметка, която правят медиите е, че британката трябва да плати 3 милиона паунда за 72 часа. Това ще стане в случай, че тя реши да почете и двете рожденнички. 

Любопитно е, че звездата не е имала голяма публична изява след "Оскари"-те през февруари, където изпя саундтрака към Джеймс Бонд "Skyfall". Тя е участвала в частни партита, които са били доста доходоносни, след като не й се е налагало да излиза пред многобройната публика. 

Южноафриканският магнат Вивиан Имерман се е опита през март да поръча Адел за сватбата на дъщеря си, но агентите й са поискали 100 хиляди паунда на минута или 2,50 милиона паунда за 25-минутен сет. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: