понеделник, 28 октомври 2013 г.

Крис Браун беше арестуван

Рапърът беше задържан за нападение в Washington DC в неделя сутрин. В последно време Браун става все по-популярен на полицията. 

Преди време музиканта имаше проблеми с властта заради побоят над Риана, малко по-късно имаше разправии и с колегата му Дрейк. Този път той ударил случаен човек.

Около 4 часа през нощта рапъра влиза в спор с минувач. Драмата се разиграва пред хотела, където е отседнала звездата. Според жертвата, тя не е предизвикала Крис към нападение. Той се е снимал с две момичета, когато Франк и приятеля му решават да се пошегуват и да влязат в кадър. Тогава певеца станал агресивен и започнал да буйства.

Браун се разгневил до такава степен, че ударил момчето в лицето и му счупил носа. Той започнал да крещи: "Нямам общо с такива гейски истории. Аз се занимавам с бокс." 

Жертвата споделя, че не разбира защо Браун е изригнал по този начин и почнал да сипе хомофобски обиди. Младежът разкрива още, че би приел извинение и би се оттеглил ако не са били тези грозни думи по негов адрес. Това е и причината да съди музиканта.

Рапърът беше арестуван заедно с бодигарда си и бяха откарани в най-близкият участък. По законите на щата той не може да бъде освободен докато не се яви в съда, което се очаква да стане днес.  

Все още звездата е в пробация. Ако сега бъде осъдена за последната си атака срещу Frank Ocean и приятелите му, то тя има опасност да лежи в затвора 4 години.




Снимка - https://www.google.bg/ 

Няма коментари: