сряда, 9 октомври 2013 г.

Том Ханкс страда от диабет

Това призна лично актьора в късното шоу на David Letterman. Въпреки неприятната новина, която съобщи той я поднесе с усмивка.

Звездата сподели, че е отишла на лекар и той й е казал следното: "Знаеш, че откакто си на 36 имаш проблем с кръвната захар. Честито! Имаш диабет тип 2. Добрата вест е, че е контролируем".

Том разкри още, че препоръките на медиците са да се ограничаваш в яденето. Той допълни: "Това е нещото, което ще ни убие всички, Дейв. Лекарят ми каза: "Ако може да тежиш толкова, колкото си бил в гимназията ще бъдеш напълно здрав и няма да има диабет тип 2. Аз казах: "Е, ще имам диабет, защото няма начин да тежа толкова отново."

По думите на Dr Holly Phillips, който работи за CBS TV network, при драстичното сваляне на килограми или напълняване тялото ни блокира. Това може и да доведе до този вид диабет в по-късен етап. Трябва да се внимава какво се яде, да се правят упражнения и всичко ще е наред.

Иначе феновете на актьора могат да го видят в "Captain Phillips", който излиза на 11 октомври в САЩ и на 18-ти във Великобритания. "Saving Mr Banks", е другата лента, в която играе Ханкс. Тя излиза в Англия на 29 ноември, а в Америка на 20 декември. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: