петък, 18 октомври 2013 г.

Kristen Bell и Dax Shepard сключиха брак

Вчера двойката си е казала "Да" на церемония в Лос Анджелис. Събитието се оказало доста емоционално, булката плакала през цялото време.

Актрисата и актьора сключили брак в "Beverly Hills County Clerk" в Калифорния. Според очевидци двамата отишли за брачно свидетелство, когато служител на съда им предложил да се оженят веднага. Те се съгласили и така венчавката се състояла в близката съдебна зала. Имало е фотограф, който да запази момента.

Въпреки че артистите имат дете - малката  Lincoln, която е едва на седем месеца, до сега не са искали да подписват официално. Двойката обяви годежа си още през януари 2010г., но изчакваше властите в Калифорния да узаконят гей браковете. 

След решението на Върховния съд на САЩ през юни тази година да признае законния брак между еднополови двойки, Dax повдигнал въпроса към приятелката си. Кристен вече изразила желание да сключат брак.

Тя казала: "Имам чувството, че получаваме достатъчно внимание в нашето ежедневие и просто искаме нещо лично, което включва писалка и хартия .''




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: