вторник, 15 октомври 2013 г.

Nelly: Miley Cyrus e новата Madonna

Рапърът смята, че младата изпълнителка ще има същият успех като поп иконата. Въпреки че Майли скандализира постоянно все пак има и хора, които застават на нейна страна.

Нели вижда огромна прилича в поведението на Сайръс и това на Мадона като визира ранните й години. През 1983-та след появата на дебютния й албум звездата също е била толкова критикувана, колкото днес е Майли. 

Музикантът казва още пред "Daily Star": "Майли е страхотен талант. Тя е млада, амбициозна и иска да го направи по нейния начин. Мадона го е направи по нейния начин и се превърна в една от най-великите шоуменки на всички времена. Мадона е израстнала във време, когато е нямало социални медии. Тя дори не е била под натиска, под който се намира в момента Майли."

Според рапъра тя е все още млада и може да прави грешки докато не намери своята идентичност в професионален план. Той счита, че каквито и проблеми да има американката трябва да се справи сама с тях. "Когато сте на 20 и всеки ти казва какво да правиш идва момент, когато си казваш: "Ще правя каквото си знам!"", допълва още изпълнителят.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: