понеделник, 21 октомври 2013 г.

Петко и Яна официално вече са семейство

Двойката, чиято любов се роди по време на шоуто "Dancing Stars", си каза "Да" вчера. Близо 300 са били ВИП гостите, а 15 бодигарда са бдели за сигурността.

Дни преди събитието младоженците бяха в предаването на Николета Лозанова, където Ванко 1 им задаваше въпроси за връзката им. Стана ясно, че Яна не е чувала за Петко преди танцувалното риалити, а любовта по между им я определиха като "Пасо добле" - испански, страстен танц, който имитира корида.

В денят на сватбата шефа на едно от най-оборотните столични заведения наел 15 здрави момчета, които да пазят района от папараци и недоброжелатели. Не били малко тези, които се оплакали от полицейските мерки за сигурност. Въпреки това снимки от церемонията вече изтекоха в интернет. По нищо не личи дамата да е бременна, както се пишеше по-рано.

Булката била с рокля от сатен и дантела за 20 хиляди лева, а младоженеца с костюм шит по поръчка с италиански платове. Доскорошния шеф на тотото и бос в "Левски" Иво Тонев бил техния кум. На проявата присъствали Николета и Валери, които дошли по отделно, но седнаха един до друг. Сред гостите били и почти всички участници от предаването, в което двамата се запознаха. 

Део потвърди слуха, че има ново гадже - мулатката от последното му видео. Той качи снимка с нея и звездното семейство Наско Сираков и Илиана Раева, с които явно са били на една маса. Бившите изгори на мачото Преслава и майката на сина му - Мария Игнатова също бяха сред присъстващите. Орлин Павлов, който последно беше с танцьорката, не беше сред поканените.





Няма коментари: