петък, 25 октомври 2013 г.

Орландо Блум и Миранда Кер се развеждат?

След тригодишен брак двойката е потвърдила решението си. В последните шест месеца актьора и модела са живеели разделени.

Орландо и Миранда заявиха, че са били приятели в последните месеци и не са живеели заедно. Говорителят на артиста каза пред медиите: "След шест години познанство, сега те решиха да сложат край на отношенията си."

Двамата имат двегодишен син - Флин, за когото са уверени, че няма да спорят и няма да въвличат в техните отношения. Представителят на Блум допълни още, че въпреки тази развръзка той и съпругата му се обичат, подкрепят и уважават взаимно като родители.

Това не е първият път, когато звездното семейство се разделя. Миналата година имаше слухове, че Кер и Блум вече не са заедно. Те обаче не коментираха спекулациите и дори ги отричаха.

Любопитното е, че говорителят на Миранда заяви: "Няма нищо подобно. Това са слухове." Майката на актьора пък е убедена, че всичко е наред и че двамата са много щастливи. Въпреки това обаче "Карибският пират" обяви дома си в Холивуд за продажба на стойност 4,5 милиона долара.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: