четвъртък, 24 октомври 2013 г.

Бобо направи песен с Redman

Родният ни талант събра цяла рап гилдия за новия си клип, в който участва и световноизвестният Redman. Само за няколко часа видеото е гледано над 15 хиляди пъти в vbox7.

След като записа "Светът е твой" с колегите си от Сърбия и стана доста успешно парче, Бобо отново експериментира с друг общ проект. Той се казва "Паари" и в него участва не кой да е, а Redman.

В клипа се появяват Лора Караджова, 100 Кила, Lexus и други родни хип-хоп изпълнители. Видеото е изключително свежо и се очаква песента да стане хита на есен 2013-та. Интересното е, че коментарите на феновете са позитивни. По принцип меломаните у нас имат навика да критикуват и да обиждат, но в случаят повечето са много добре настроени и не вярват, че колаборацията е дело на българи. 

Режисьор на видеото е Мартин Макариев, оператор е Иван Вацов. Kлипът е съвместна продукция на "Symphonics entertainment" и "Forward pictures" и е заснет за един ден. Мястото на снимките е крипта, която е била преобразена в ъндърграунд клуб, с огромен парти автобус и червен кадилак. Песента беше представена за първи път в България на концерта на "Jamiroquai" през юни. Самият Redman харесва инструментала, записа два куплета към парчето и миналата година дойде, за да заснеме и видео към него. 

Вчера беше и официалната премиера на видеото в клуб "Sugar". Сред гостите бяха Jahmmi Youth, Kристо, BobyLeon, Даниел Каймакоски. На следващия линк можете да видите за какво става дума: http://vbox7.com/play:49aaa71b49.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: