сряда, 30 октомври 2013 г.

Stevie Wonder с два нови албума догодина

Музикантът тъкмо приключи работата по осмият си студиен албум и обяви, че през 2014-та феновете могат да очакват не един, а цели два проекта.

63-годишния изпълнител заяви, че събитията около личния му живот, както и развода му с Karen Millard-Morris са повлияли да влезе отново в звукозаписното студио. Стиви допълни, че напоследък се вдъхновява и от хип-хопа.

Той споделя за "Sky News": "Аз слушам много рап и съм вдъхновен да взема да го използвам по друг начин - да сложа и послание."

Първата компилация, която ще излезе догодина ще се казва "When The World Began". Тя ще е първата такава от 2005-та насам. Продуценти са David Foster и Ten Billion Hearts.

Фостър успешно е продуцирал имена като Майкъл Бубле, Кристина Агилера и Бионсе. Според сп. "Rolling Stone" той ще издаде преработени версии на най-големите хитове на Wonder като към част от песните ще включат и симфоничен оркестър.

Освен двата си албума Стиви ще пусне и трети албум, който ще бъде посветен на покойната му майка. Тя е починала през 2006-та, а в диска ще има госпъл елементи.  

"Може да изпея някоя госпъл песен на иврит или на арабски. Искам да смеся нещата и да го направя по различен начин. Тук не става дума за религия, а за връзка. Ние всички се нуждаем от такава връзка в живота си", обясни още музиканта. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: