четвъртък, 10 октомври 2013 г.

The Game отрече да има връзка с Khloe Kardashian

Въпреки че красавицата е омъжена медиите не спряха да спекулират, че тя и рапъра имат нещо повече от приятелство. The Game проговори и каза, че тя е като сестра за него.
Рапърът споделя пред "Us Weekly", че Khloe е негова приятелка. Той обяснява: "Снимките, на които ни виждате заедно са понеже тя е част от моя фитнес отбор. Тя е мой приятел. Като сестра ми е. Никога не сме и няма да спим заедно." The Game допълва, че Odom също му е приятел и че са семейство. "Иска ми се хората да не пускат лъжливи слухове.", признава още музиканта. 

Друго американско издание твърди, че Kardashian има намерение да сложи край на брака си с играча от NBA. Сайтът TMZ.com съобщи, че двойката ще се разделя. Дамата му поискала развод на годишнината им. Въпреки това обаче те щели да си останат приятели.

Има и още една версия за отношенията на звездното семейство. Khloe била загрижена за състоянието на Ламар. Тя не е подписала документите за развода понеже се страхува, че той може да стигне до дъното и дори да направи опит за самоубийство. Красавицата изчаквала подходящ момент, но в предбрачния им договор имало описани всички клаузи и ако се стигне до там, да се разделят по тиха процедура. 

Носят се слухове обаче, че в техния предбрачен договор имало точка, в която ако баскетболиста изневери на жена си, тя щяла да вземе повече пари. Това обаче е малко вероятно, според папараците в САЩ.

Знаете, че преди време Одом имаше проблеми с наркотиците и не веднъж се изписа, че слагат край на брака си. Ако американката е решила да напусне семейното ложе, се питаме е ли е възможно да се утешава в компанията на рапъра, който явно отрича да са повече от приятели. След като Ким има бебе от Kanye West, не е изключено и сестра й да има връзка с друг хип-хоп изпълнител.



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: