понеделник, 7 октомври 2013 г.

Anastacia говори открито за проблемите си

Певицата се надява, че вече е преборила рака завинаги. След като Анджелина Джоли се подложи на двойна мастектомия, сега и друга известна дама прибегна до животоспасяващата операция. 
Това е втората битка на Анастейша с рака на гърдата. През 2003-та лекарите й поставят за първи път тази диагноза. Уви, десет години по-късно изпълнителката е решена да сложи край на този проблем като си намали бюста. 

В началото на тази година експертите я съветват да прекрати европейското си турне и да си почива. По думите на певицата, тя се намира в крайната фаза на възстановяване. 

Преди броени дни звездата гостува на Лорейн Кели в британското й шоу. Там 45-годишната дама споделя: "Пътят на жената не е лесен. Ти просто трябва да правиш това, което се налага. Аз съм свободна от рака на гърдата завинаги. Най-важното е, борбата да си струва."

Блондинката счита, че колкото по-рано се открие болестта, има повече информация и разбира се ранна диагностика е по-вероятно да се намери лек срещу нея. "Хората се шашкат като чуят думата "рак" и стават много негативни в думите си. Това докарва допълнителен стрес на организма и позитивното и зряло мислене в такъв момент е от съществена важност.", допълва още американката.

Според нея, работата по първият й албум, след това записите по втория, проблемите във връзката й и стреса от всичко взето заедно са основната причина за състоянието й. Въпреки болестта обаче Анастейша разкрива, че е осъзнала коя е в действителност понеже лошите моменти правят човек по-силен.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: