четвъртък, 5 юни 2014 г.

50 Cent: Justin Bieber е все още дете

Рапърът счита, че младия изпълнител все още не е осъзнат и няма реална представа за себе си и света около него. Въпреки това той мисли, че Bieber ще се оправи.

Чернокожият изпълнител защитава скандалната поп звезда, която беше принудена да се извини тази седмица, след като се появиха две видеа, в който тя разказва расистки вицове. Рапърът е сигурен, че Джъстин не е расист.

Curtis Jackson споделя пред в-к "The Sun": "Не мисля, че е расист. Не мисля, че той знае кой е всъщност в този момент. Той е твърде млад. Когато видиш хора, които стават известни прекалено рано, е труден период за тях. Трябва да растат с всички тези очаквания. Мисля, че той е все още бебе и се е загубил."

В един от провокативните клипове, които бяха публикувани преди дни, се вижда как певеца, който е бил на 14 години тогава, променя текста на песента "One Less Lonely Girl" и изпява ''One less lonely n*****''. След това се шегува, че ще се присъедини към групата, която мрази чернокожите "Ku Klux Klan".

50 Cent се притеснява от факта, че хората слагат етикет "расист" на музиканта. Според него тези определения могат да доведат до неблагоприятни последствия върху и без това проблемния напоследък канадец.

"Когато хората говорят така за него не си дават сметка, че думите им наистина могат да го направят такъв. Преминал съм през толкова неща именно поради приказките на някои. Въпреки всичко считам, че той ще се оправи и съвземе.", обяснява още пред британското издание 38-годишния изпълнител.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: