петък, 20 юни 2014 г.

Katy Perry основа собствен лейбъл

Певицата съобщи в социалните мрежи, че занапред ще продуцира млади изпълнители. Първият щастливец е поп и соул артиста Ferras.
Пери стартира собствен музикален лейбъл като той е дъщерно дружество на "Capitol Records". Компанията й носи името "Metamorphosis Music", а първият артист, който ще продуцира британката е младеж под названието Ferras.

Тя го описва като "невероятно талантлив, нежен и много важен изпълнител". Според нея той е "човек с послание". Въпреки че още няма издаден самостоятелен проект и не може да каже със сигурност какво е неговото мото към меломаните, Кейти е изключително развълнувана от това си начинание. 

Ferras е роден и живее в Лос Анджелис. Издава дебютният си албум "Aliens&Rainbows" през 2008-ма. Писал е текстове за Adam Lambert и Ricky Martin. Съавтор е на "Dark Horse". Любопитното е, че негови песни са звучали в "Аmerican Idol", а "Capitol Records" са били зад гърба му дълго време. Парчетата му обаче остават едва на 97-ма позиция в класацията "Billboard 200".

Преди броени дни лейбъла на дамата вече пусна най-новият сингъл на американеца, в който участва и брюнетката. Заглавието на дуета е "Legends Never Die". "Кейти е мой партньор по съдба. Нейните инстинкти са много на място. Тя е много пряма и не захаросва нещата. Дава ми свобода за това, което искам да правя в музикално отношение.", признава Ferras.  
  
"Metamorphosis" е част от още по-голямата "Universal Music Group", която притежава още "Def Jam" и "Republic records". Пери и Ferras се запознават през 2007-ма, когато и двамата работели със съответните продуценти. Музикантите тръгват на турне заедно на 22 юни. Певицата вече завърши обиколката си във Великобритания, предстои да направи концерти в Австралия и САЩ.





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: