вторник, 3 юни 2014 г.

"Black Eyed Peas" се завръщат с ново звучене

Според лидерът групата няма смисъл да се завръща на сцената със стария си стил. Ако до този момент бандата правеше r&b песни, то сега тя се ориентира към по-електронно звучене.
"Black Eyed Peas" си взеха почивка и нямат нито един запис или участие след като издадоха последния си албум през 2010-та "The Beginning". Will.i.am, който е основател на групата вярва, че няма никакъв смисъл в завръщането им освен ако не са в състояние да променят музикалния си стил.

Той заяви пред радио "Capital FM": "Ние работим по няколко конфигурации и се чудим какъв да е следващия проект на бандата. През 2008-ма твърдях, че електронната музика е луда. Те ме питаха "Какво искаш да правим, електро?! Аз им казвах, че има едно момче David Guettа, но за тях това беше подземен и непознат свят. Но ние трябва да правим такива песни." 

Чернокожият изпълнител е уверен, че трябва да направят нещо, с което да изненадат всички. "Ако това не предизвика разговори на тази тема, значи няма смисъл.", допълва певеца.

До този момент "Black Eyed Peas" имат зад гърба си шест студийни албума. Освен това членовете се радват на успех и в соловата си кариера. Will.i.am записа хита "Scream And Shout" с Бритни Спиърс и наскоро представи нов общ проект "It's My Birthday" с Коди Уайс. 

Фърги пък се радва на семейството си и на 9-месечния си син Axl, когото роди на съпруга си Josh Duhamel. 



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: