понеделник, 9 юни 2014 г.

ЕКСКЛУЗИВНИ новини от Холивуд

Антонио Бандерас се развежда, Джордж Клуни е на път да развали годежа си, а Джей Ло се раздели с приятеля си. Това са само част от новините, които ни засипаха за часове.
Мелани Грифит иска развод след 18-годишен брак с Бандерас. Тя подала молба за развод в петък в съда Superior в Л.А. Причината е непреодолими различия. Тази новина съобщиха първи от сп. "Пийпъл".Griffith, която присъства снощи на наградите на "American Film Institute" и заедно с Eva Longoria отдаде почит на Джейн Фонда, търси подкрепа и настоява за попечителство над дъщеря им Стела. Актьорът и 17-годишната му щерка пък са били забелязани преди два дни да обядват в Matsuhisa в Beverly Hills.
 
Все още няма официална дата или информация за раздялата на двойката. Според слуховете семейството има проблеми още от 2012-та насам, но не е показвало външни белези за това. Напротив винаги са давали вид пред хората, че изглеждат щастливи, влюбени и подкрепящи се. В интернет се появи видео от фестивала в Кан, където Антонио танцува с актрисата Mallika Sherawat, а малко по-късно съпругата му била забелязана без халка на ръката си. Въпреки това Мелани носеше сватбения си пръстен на събитието вчера, беше усмихната и по нищо не личеше, че има някакъв семеен проблем. Съпрузите последно били забелязани заедно през март на летището в Л.А., а дамата отново била с ценното бижу. 

Друг пресен слух от Холивуд е, че годеницата на Джордж Клуни е решила да го изостави броени месеци преди сватбата им. Списание "О.К." съобщи вестта, че дамата сериозно обмисля дали да се врече във вярност на вечния ерген. Според информацията на медиите на адвокатката й е писнало от пиянските подвизи на актьора. Освен това Амал се притеснявала и за женкарското минало, което е имал мачото. "Негови приятели се шегуват с това кога най-накрая ще й изневери. Да се приеме мисълта, че той ще бъде верен до гроб на една жена е нереално.", разкриват папараци. 
 
Той винаги е бил заобиколен от красавици и поддържа отношения със бившите си изгори. Клуни признал пред любимата си, че не мислил насериозно, когато й казал, че е готов за семейство. Това тотално съкрушило Alamuddin, защото тя мечтаела за деца. Двамата спорели и за пари. Младата девойка изкарвала добри доходи, но ако трябвало да обикаля света с него, това щяло да намали работата й и съответно финансите й. От друга страна адвокатите на Джордж нямало да му позволят да сключи брак преди да подпишат предбрачно споразумение.

Дженифър Лопес също остана сама едва шест дни преди старта на световното първенство по футбол, за което записа официалната песен заедно с Питбул. Аферата на певицата с танцьора Каспър Смарт приключва след близо 3-годишна връзка. Двамата ще бъдат приятели, но живота им продължава по отделно. Още преди два месеца двойката е сложила край на интимните си взаимоотношения, но ги пазели в тайна. Веднага започнаха спекулации за причината за внезапната раздяла. Някои твърдят, че младока поддържал паралелна връзка с транссексуален мъж. Самият Смарт отрече подобно нещо и дори открито заяви, че тази история е "гадна". 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: