четвъртък, 12 юни 2014 г.

Жана Бергендорф с дебютно видео

Победителката от вторият сезон на "X Factor" в България най-накрая издаде първото си самостоятелно парче. Във видеото участва DJ Marten.
Само за ден клипа събра над 10 хиляди гледания във българският уеб портал vbox7. Коментарите на меломаните са разнообразни, но като цяло сингъла се харесва, защото още часове преди премиерата той беше на 4-то място в iTunes. 

Музиката и аранжимента към песента на Бергендорф са дело на Рей Хеджис и Найджъл Бътлър. Текстът е написан от Руши Видинлиев. Снимките към видеото са направени в Централни минерални бани в София, а в "Самурай" се включва не кой да е, а именно екзотичния Мартен Роберто. Той в момента е седмичен коментатор в "Преди обед" по Би Ти Ви и най-вероятно ще е водещ на третият сезон на "Гласът на България". Освен това прекрасният татуиран талант ще става и татко след броени месеци. 

Самата изпълнителка е изключително развълнувана. След като сподели линка към проекта си, тя написа: "Най-накрая първото ми самостоятелно видео е факт ! Една сбъдната мечта по-малко ! Enjoy the show :)))))". Тук можете да гледате дебюта на Жана: http://vbox7.com/.

Официалната предпремиера на парчето беше на Годишните музикални награди на БГ Радио. Съвсем наскоро певицата издаде нов сингъл "Светът е наш" с участието на Рафи, Лео, Део и Играта. Той бе посветен на световното първенство по футбол. Феновете на огненото момиче сигурно знаят, че тя записа и дует с Кристо. За първи път двамата представиха колаборацията си на турнето на "The Voice" в столицата.





Няма коментари: