четвъртък, 26 юни 2014 г.

BBC прави филм за "Daft Punk"

"BBC Worldwide Productions France" ще направи документален филм за бандата, който ще бъде излъчен по "Canal +". Продукцията ще разкаже повече за музикантите, които станаха известни с костюмите си на роботи. 
Филмът ще бъде готов през 2015-та и ще бъде първият по рода си, защото зрителите ще видят артистичният свят на французите от друга гледна точка. За 20 години на сцената Thomas Bangalter и Guy-Manuel de Homem-Christo са едно от най-успешното техно дуо в Европа, което е продало над 12 милиона копия от албуми и има шест статуетки "Грами". 

Лентата е режисирана и написана по идея на Hervé Martin Delpierre, а съавтор е Marina Rozenman. Тя ще бъде продуцирана от изпълнителният директор на "BBC Worldwide Productions France" Jean-Louis Blot и изпълнителният продуцент по документалните продукции Patrice Gellé.

Директорът Blot казва: "Ние сме щастливи да анонсираме нашият първи проект с "Canal+". Това ще е един оригинален и креативен филм. "BBC Worldwide France" е основният френски производител на документални филми с невероятна стойност и привлекателност."

От своя страна Gellé заяви: "Ние сме радостни, че ще направим първият независим филм за легендите "Daft Punk". Той е идея на творческият екип на BBC Worldwide и нашите партньори."






Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: