вторник, 10 юни 2014 г.

Мила Кунис не спира да работи

Актрисата няма нищо против да работи въпреки че очаква първото си дете на есен. Тя си признава, че е подготвена за трудности, когато бебето се появи.
Дамата, която през октомври ще роди дете от Аштън Къчър, в момента промотира новия си филм. Красавицата не отрича, че най-вероятно няма да може да съчетава работата с майчинството и е готова да се посвети на новороденото.

В шоуто на Jimmy Kimmel, Кунис споделя, че на този етап се справя с интервютата, събитията на червения килим и интензивния начин на живот. Водещият, който ще става баща скоро за първи път, предсказа, че ангажиментите за бебето на звездната двойка ще са повече, когато то се появи на бял свят.

Мила се пошегува с татковците, че никога не трябва да казват изречението: Ние също сме бременни. Тя попита: "О, вие и двамата ще имате бебе? И ти и жена ти ли сте бременни?"

След което актрисата стана от стола си, грабна микрофона и заяви: "Здравейте, аз съм Мила Кунис. Имам много специално послание към всички бащи. Спрете да казвате: Ние сме бременни. Вие не сте. Не излиза човек от вашата женска дупка!"

Брюнетката се оплака, че не може да пие текила. За сметка на това пък си похапвала стабилно кофички с шоколадов сладолед. "Вие не сте бременни. Ние сме.", обобщи бъдещата мисис Къчър.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: