сряда, 25 юни 2014 г.

Rita Ora: Социалните мрежи са "наркотик"

Певицата си призна, че е станала зависима от социалните медии. Най-много обичала "Instagram", където споделя свои снимки и клипове.
23-годишната изпълнителка има мания към "Instagram" и Twitter. Освен това дамата не крие, че първото нещо, което докосва сутринта е именно телефона й. 

Пред списание "Flare" Рита казва: "Аз съм с него откакто се събудя. Аз плъзгам екрана с отворено едно око. Като наркотик е. За мен това е като поглед в бъдещето. Не трябва да се оглеждаме от едната страна към другата. Ако започнем да го правим, ще се объркаме."

Певицата, която работи в лейбъла на Джей Зи "Roc Nation" от 2009-та насам, споделя, че успеха в кариерата си дължи на вдъновението й - Бионсе. "Бионсе построи целият този дворец, а започна от дъното. Мисля, че тя е на това ниво, което всяка изпълнителка днес би желала да достигне.", допълва Ора.

Въпреки че Риана не харесва конкурентката си, защото копира стила й, блондинката счита, че именно този метод в изкуството й е помогнал да придобие сила и да вярва, че може да постига целите си. 

"Винаги има състезание. Определено го чувствам. Обикновено жъна само позитиви от него. Обичам тази емоция.", категорична е британската от албански произход.




Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: