сряда, 11 юни 2014 г.

Kelly Rowland е бременна

Певицата съобщи лично новината в социалните мрежи. След като преди месец се омъжи за мениджъра си, към днешна дата красавицата очаква първото си дете.
Роуланд сключи брак съвсем скоро с Тим Уидърспуун. Двамата се врекоха във вярност на 9-ти май на малка, семейна церемония в Коста Рика. 

Преди време изпълнителката беше забелязана да пазарува в магазин за детски дрехи. Това събуди и без това жадните за новини папараци и веднага заваляха слухове, че Кели е бременна. Е, днес вече за никого не е тайна, че дамата очаква първородното си отроче.

Певицата публикува снимка на два чифта спортни обувки "Джордан" като видимо едните бяха детски размер. Под фотоса посланието гласеше: "Ще бъда впечатляващ също като татко." Това ни води на мисълта, че влюбените очакват момченце.

Относно сватбата си Кели сподели пред "USmagazine": "Беше просто перфектна. Това е всичко, което мога да кажа. Прекрасен ден."

Въпреки многото ангажименти в личен план 33-годишната звезда не спира да работи. Тя записа песен по повод предстоящото световно първенство по футбол. В музикалният албум на "Пепси" ще има още проекти на Janelle Monae, Rita Ora, Timbaland и други. Макар че няма да присъства на откриването на 12 юни, Роуланд признава, че ще гледа събитието по телевизията с приятели и с голямо нетърпение.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: