вторник, 17 юни 2014 г.

Justin Bieber и Chris Brown с ново общо парче

Младият изпълнител подразни хиляди фенове, след като публикува снимка с рапъра в Instagram. На фотоса се вижда, че двамата са в студио и скоро ще издадат общ проект. 
Джъстин и Крис работели заедно този уикенд по колаборацията си. За радост на меломаните музикантите направиха поредица от снимки, които документираха процеса на записване на дуета.

През почивните дни Бийбър сподели фотос, на който освен младока бяха Akon, Brown и още двама техни приятели. Под него надписа гласеше "студио". Вчера вечерта поп идола качи нова снимка:"Студиото, аз и Крис Браун станахме 1 заради феновете.", написа под нея канадеца.

Все още няма официална информация как ще се казва сингъла или кога предстои да излезе на пазара. Разбира се, това развълнува много техни почитатели и коментарите не закъсняха. "Студио, това значи, че ще имат нови песни съвсем скоро...супер", пише радостен фен.

Това няма да е първият общ проект на дуото. През 2011-та направиха "Next To You", което беше част от албума на Крис "F.A.M.E". 

Проектът от сега се очертава да е успешен, защото ще е първия за Браун след излизането му от затвора. Бийбър също имаше проблеми с властите. Той беше заловен да шофира в нетрезво състояние през януари, когато беше и арестуван в Маями. Наскоро трябваше да се извини за расистките си клипове в интернет, в които пряко нападна 50 Cent. Дали пък новото им парче няма да е израз на покаяние за грешките, които изпълнителите са допускали през цялото това време?!



Снимка -https://www.google.bg/

Няма коментари: