понеделник, 16 юни 2014 г.

Eve се омъжи

Певицата и годеникът й  Maximillion Cooper сключили брак този уикенд в Испания. На събитието присъствали близки и приятели.
35-годишната рапърка се обрече във вярност на създателят на "Gumball 3000" в Ибиза тази събота. Церемонията се състояла в "Blue Marlin", местността "Cala Jondal Beach". 

Малко след тържеството двойката написа публично изявление до "Us Magazine": "Ние сме безкрайно щастливи да празнуваме встъпването в нашия брак с всички наши приятели и семействата ни. Започваме нашият съвместен семеен живот. Това е толкова прекрасно пътуване и опит и ние сме много по-развълнувани, отколкото някога сме предполагали, че ще бъдем. Благодарим на всички за пожеланията."

Eve и Maximillion се сгодиха на 15 декември 2013-та. Включиха се в тазгодишното издание на "Gumball 3000" и ги видяхме да обикалят два континента, пет държави за седем дни в отделни коли. Това предизвикателство беше само подготовка за сватбата им. 

Cooper разкрива: "Ние се срещнахме през 2010-та на рали така, че беше съвсем очаквано и нормално да искаме сватба на финала на тази проява."

Това е първия брак за изпълнителката и втори за британеца, който има четири деца от бившата си жена Julie Brangstrup. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: