четвъртък, 19 юни 2014 г.

Willow Smith спи със змии

Дъщерята на Уил и Джейда Смит има нестандартен домашен любимец - змия. Именно с нея младата дама обичала да ляга в едно легло.
Willow получила първата си боа през 2008-ма и я кръстила Beauty. От него момент насам девойката е обсебена от влечугите и дори им позволява да спят заедно с нея през нощта.

"Us Magazine" съобщава, че певицата, която в момента е на 13, още от ранна детска възраст си играела със змии и те живеели в стаята й, а някои от тях дори не били в клетка. 

Освен това брат й  Jaden, който е на 15, също си спял с домашните любимци като ги наричал свои "приятелки". На тинейджъра му харесвало, че се плъзгали по леглото и се овивали около него.

Миналият месец на семейство Смит беше проведено разследване от властите в Лос Анджелис, защото в интернет се появи снимка, на която Willow лежи до 20-годишният актьор Moises Arias, който беше гол до кръста. 

Госпожицата била разпитана два пъти от социалните работници от Агенцията по закрила на детето. Веднъж в присъствието на родителите си и веднъж самостоятелно. Според доклада непълнолетната е пояснила, че нищо нередно не се е случило между тях. Артистът бил приятел с нея и брат й от години. Цялото семейство Смит е приемало младежа като част от него и добре знае, че той не би се възползвал от доверието им.




Снимка  - https://www.google.bg/

Няма коментари: