понеделник, 2 юни 2014 г.

Chris Brown беше освободен от затвора

Рапърът бил пуснат три седмици по-рано от очакваното. Веднага се похвали пред феновете си и написа, че навън се чувства смирен и благословен.

Звездата, която лежа в затвора от март тази година до ранните часове на 2 юни, отпразнува свободата с пост в социалните мрежи. Крис написа в туитър: "Смирен и благословен."

Браун беше арестуван, след като съда го прати в клиника за рехабилитация заради лошото му поведение и така той наруши пробацията си от 2009-та, когато нападна бившата си приятелка Риана.

Все още не е ясно защо певеца е освободен предсрочно и вместо 131 е излежал само 108 дни. Въпреки случая с Рири, в момента тече разследване във Вашингтон по повод нападките на Крис към младеж, с когото спорели на улицата. Това стана през октомври 2013-та, след което музиканта беше обвинен, че е счупил носа на Parker Adam.

Първоначално изпълнителя беше осъден на една година зад решетките, но признал, че е нарушул пробацията си и е скочил на бой в края на миналата година. По-късно съдията му дал присъда от 234 дни, но понеже Браун е прекарал известно време в клиника и в затвора смекчил наказанието.

James R. Brandlin нареди младежа, който наскоро бе диагностициран с биполярно разстройство, да присъства на сесии терапии два пъти седмично и да се подложи на тестване на случаен принцип за наркотици три пъти в седмицата.

Новото дело срещу скандалния r&b певец ще стартира идните месеци. Ако бъде осъден отново ще лежи най-много 6 месеца в затвора и ще трябва да плати глоба от 1000 долара.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: