понеделник, 2 март 2015 г.

Madonna: Kanye West е брилянтен луд човек

Кралицата на поп музиката счита, че рапъра има уникални идеи и е изненадана колко добър може да бъде. Мадона също така мисли, че той трябва да се научи да владее емоциите си.
56-годишната звезда, която наскоро падна от сцената на Британските музикални награди, е категорична, че West твърде често изразява по неподходящ начин и време мнението си. Както знаете той излезе на наградите "Грами" и порица организаторите, че приза "Албум на годината" трябвало да отиде при Бионсе, а не при Бек. Разбира се, с това си действие Kanye бе не веднъж обсъждан, a водещите  на "Оскар"-ите и "BRIT Awards" 2015 си направиха шега на негов гръб по този повод. Припомняме ви, че през 2009-та на музикалните награди на МТВ музиканта прекъсна речта на Taylor Swift и отново вметна, че Бионсе е трябвало да вземе отличието. 

В свое интервю за сп. "Rolling Stone" Мадона казва следното: "Той не може да си помогне сам. Той няма цедка, както всички останали. Той трябва да изкоментира нещата, казва нещо неподходящо, но винаги има брилянтни идеи ако задържите вниманието му или работите с него в студио.".

Певицата призна още, че по новият си албум "Rebel Heart" си е партнирала с чернокожия изпълнител и той направо я влудявал. "Той направо ме влудява, защото работи по толкова много неща. Може би това е темата на моя запис - да работя с хора, които не свалят телефона от ухото си, постоянно са в социалните мрежи, не могат да се фокусират да завършат една песен. Това ме изкарва извън кожата ми. Когато обаче имаш вниманието им може да направят гениални неща.", споделя Кралицата на попа. 

"Не трябва да ходи на музикални награди и да мисли, че трябва да има справедливост. Това е като опит да намериш игла в купа сено. Отивай и се забавлявай. Аз никога не се интересувам толкова кой печели и защо. Не мисля, че е от такова значение. Понякога той твърде сериозно приема някои неща.", допълва блондинката. 

Според нея музикалната индустрия се нуждае от West, защото всички са станали прекалено дипломатични. Мадона не винаги е съгласна с някои становища и действия на дизайнера дори не винаги харесва проектите му, но тя го определя като "красива бъркотия" и именно заради това го обичала. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: