петък, 12 февруари 2016 г.

Adele иска да става учител по музика

Певицата ограничи употребата на алкохол и цигари, отслабна драстично и се е отдала на новата си мания - пазаруването. Тя не крие, че планира след време да преподава музика.
Изпълнителката отказа цигарите и приема на алкохол, защото преди пет години претърпя операция на гласните струни. Тя си взе почивка и се беше фокусирала върху майчинството, но се завърна с пълна сила с хита си "Hello" и албума "25" през ноември миналата година. Именно тогава феновете й я видяха и значително по-вталена. 

"Никога не съм била по-щастлива и по-здрава. Добре съм.", заяви в края на 2015-та британката за американското сутрешно шоу "Today". Загубата на 30 килограма е направила чудо със здравето на звездата. 

В края на месеца Adele ще стартира и световното си турне и признава, че се е запалила към модата и се опитва да ограничи разходите си за шопинг. "Опитвам да вляза във форма за турнето. Свалих малко килограми. Мисля, че съм в нормални размери в момента. Дрехите са наистина голям проблем за мен.", обясни блондинката.

Тя разкри, че има смесени чувства за предстоящата й обиколка. Талантливата дама е категорична, че излиза да пее само да удовлетвори почитателите си, които са й помагали да се превърне в това, което е. "Ще направя турне само заради феновете. Искам да видя хората, които промениха живота ми. Нямам нужда да правя турнета, винаги ще бъда нервна, тревожна дали ще се получи добре. Адреналинът е изтощаваш.", допълва певицата.

Любопитното е, че британката има желание и би била щастлива да стане учител по музика ако кариерата й на артист се преустанови. Тя иска да подражава на Tony Castro, нейният ментор в известното лондонско училище за сценични изкуства. Именно този човек и знанията, които е получила от учебното заведение са вдъхновили звездата да излива емоциите в песните си. 

"Ако не беше той сигурно нямаше да напиша "Hometown Glory" и "Daydreamer". Считам, че да си преподавател е една от най-важните работи на този свят. Ако спра да се занимавам с музика, това е нещото, което искам да правя.", споделя Adele пред списание "Vogue". 

Adkins ще се включи в програмата по връчването на наградите "Grammy" в понеделник, а тази вечер ще зарадва публиката в театър "The Wiltern" в Л.А със свой концерт.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: