вторник, 9 февруари 2016 г.

DMX се борил за живота си

Първоначално близки до рапъра съобщиха, че е получил асматичен пристъп. След като бил откаран в болница обаче става ясно, че DMX се е предозирал с наркотици. 
Хип-хоп легендата се оплакал, че започва да се задушава и да има болки в гърдите. Това се случило извън хотела му в  Yonkers, New York в понеделник вечер. Преди екипа му да намери инхалатора му той вече бил припаднал. 

Веднага била извикана линейка и Earl Simmons бил хоспитализиран в най-близкото болнично заведение. Докато беше в затвора в South Carolina през 2013-та рапъра страдаше от астма. Тогава марамедици го прегледаха преди да бъде задържан. 

DMX наистина беше на прага на смъртта в последните часове. Той не дишаше, нямаше пулс и всички признаци водеха до свръхдоза. Полицаите от Yonkers отговорили на обаждането, че има мъж в безсъзнание пред "Ramada Inn" след 18 часа. Когато пристигнали на мястото американеца лежал на паркинга в близост до паркирана кола. Органите на реда бързо определили състоянието му - че се бори за живота си и веднага му приложили техниката за изкуствено дишане. След минута пулса на звездата се завърнал. 

Свидетел разказва, че 45-годишният талант бил погълнал бял прах преди да изгуби съзнание. Ченгетата му дали Narcan, който е антидот на наркотик. По този начин DMX бил в полусъзнание и бил отведен в болницата. 

Информацията до сега е, че известният изпълнител е в стабилно състояние и не се очаква да му бъдат наложени някакви наказателни такси. Това, което със сигурност е ясно, че полицаите са спасили живота му. 



Няма коментари: