сряда, 24 февруари 2016 г.

Венета Райкова посвети книга на звездите

Четивото ще излезе на пазара на 8-ми март и ще е първата книга таблоид у нас. Родните знаменитости вече се чудят да не би случайно да се окажат герои в новият проект на журналистката.
"Триумфът на кучките" е името на книгата на Венета, която не случайно ще може да бъде закупена в Международния ден на жената. В романа се разказва за реални личности зад измислени герои. Райкова ще опише живота на звезди от позицията си на вътрешен човек и предлага на читателите да надникнат зад затворените врати на спалните им.

В четивото се говори за три силни жени със звездни съдби, белязани от редица изпитания и голяма любов. Ще стане дума още за отношенията между мъжете и жените, за житейските избори, които правим и разбира се за власт, слава, любов, секс и пари. Виктория е водещ на вечерно предаване с висок рейтинг, Габриела е бивша мис, омъжена за футболист, а Александра е фолк любимката на народа. Три близки приятелки с техните любовни приключения и падения и всичко е на фона на лъскавата илюзия, наречена "български шоубизнес".

Самата блондинка е изключително развълнувана и признава, че дълго време е обмисляла идеята преди да я реализира. Още преди две години водещата на предаването "Горещо" получила предложение да направи скандални разкрития за популярните лица в България, но момента не бил подходящ. Сега тя решава да изненада всички с проекта си, а не са малко онези, които се молят да не са попаднали сред писанията й. Цената на книгата е 15 лева и е дело на издателство "Ентусиаст". 

"Нещо ще се случи на 8-ми март!!! Цялата истина за моя роман... Нека ги държим в напрежение още малко... Книгата ще е в книжарниците и вече нищо няма да е същото...", заканва се във фейсбук дамата от Попово.




Снимки - https://www.facebook.com/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: