четвъртък, 11 февруари 2016 г.

Wiz Khalifa с два нови албума

Новата маркетинг стратегия в хип-хоп индустрията е изпълнителите да издават по два албума на година. Наскоро Future също изкара две компилации. Преди седмица излезе първият проект на Wiz, а втория ще се появи до края на годината.
Тази седмица меломаните бяха изненадани с два албума. "EVOL" на Future излезе на 6-ти февруари. Ден по-рано се появи компилацията на Wiz със заглавие "Khalifa". 

Новината за албума на Cameron беше анонсирана в пресата, a малко след това стана ясно, че той ще стартира своя линия за марихуана "Khalifa Kush". Khalifa е един от най-известните рапъри в момента, а песента му "See You Again" към седмата част на "Fast and Furious" е на второ място за най-излъчван хит за 2015-та. Сингълът беше в топ 100 десет седмици в световните класации и спечели титлата за най-въртяно хип-хоп парче за всички времена. Песента е и с три номинации за "Grammy". 

Любопитното е, че рапърът не промотира новият си проект достатъчно, защото не счита, че не е от такова значение. Той предпочита да предоставя на феновете си цялата колекция от музика, която твори през годините. В новият албум на Khalifa има 13 песни и колаборации с Travi$ Scott, Ty Dolla $ign и Juicy J.

Това няма да е единствената му компилация за годината. Той има сериозни намерения да направи втора такава, която да разпространи по правилния начин и очаква да надмине успеха на "Rolling Papers", който се появи през 2011-та. Името на предстоящият проект ще е "Rolling Papers 2: The Weed Album" и би трябвало да излезе по-късно през 2016-та.

Миналата година Drake и Future също издадоха по два албума, които бяха в челните позиции на "Billboard 200". Все още не е сигурно дали двете компилации на американеца ще предизвикат бум. Припомняме, че през 2014-та "Blacc Hollywood" заемаше първите места в чартовете. Очакванията са новите му проекти да се радват на интерес още отначало.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: