четвъртък, 4 февруари 2016 г.

Vin Diesel обяви датите за "Fast and Furious"

Актьорът съобщи, че екипа работи усилено продълженията на сагата да станат реалност. Осмата част на екшъна ще излезе по кината на 14-ти април 2017-та. 
Vin потвърди, че има какво още да се разкаже в "Fast and Furious" и новата трилогия е в процес. В "Instagram" звездата анонсира датите на осмата, деветата и десетата част на продукцията.

"Както повечето от вас знаят бих искал да остана с този характер докато ми се дава възможност да творя магия. Днес е вторник и студиото ми съобщи големи новини, които мога да споделя. Така че го правя....", признава Diesel. След това изказване той публикува снимка, на която се виждаше, че 8-та част ще излезе на 14-ти април 2017-та, 9-та на 19-ти април 2019-та, а 10-та на 2-ри април 2021-ва. 

През октомври  F. Gary Gray обяви в социалните мрежи, че ще бъде режисьор на първото от трите продължения. "Не бих могъл да искам по-добри парньори от Vin Diesel, Neal H. Moritz и семейството на "Universal Studios Entertainment". Развълнувани сме, че заедно ще ви покажем следващия епизод от сагата. #FastFamily", сподели директора. 

Бъдещето на поредицата изглеждаше доста нестабилно, защото дълго време гологлавият артист, който е и продуцент и съавтор на филма, не можеше да намери режисьор за осмата част. Преди това екипа трудно намери сили да работи по проекта, защото през 2013-та почина колегата им Paul Walker. На последните "MTV Movie Awards" американецът заяви, че ще има друг филм, който ще е послание от Walker. 

"Фактът, че света прегърна идеята и позволи на Paul да остави наследство е красиво нещо. Той беше свикнал да казва, че 8-та част е гарантирана и когато твоя брат каже такива думи ти трябва да направиш всичко възможно това да се случи. Осма част ще има. Седмата беше за Paul, а осмата ще е от Paul.", категоричен бе мускулестият мачо.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: