вторник, 23 февруари 2016 г.

Любо подготвя мащабен концерт

Изпълнителят разкри, че след клубните участия следващата стъпка била реализирането на подобен концерт. Събитието е планирано за 9-ти юни в зала 1 на НДК. 
Киров беше специален гост на Диана Любенова в "Тази сутрин", където поговори за бъдещите си проекти. Той поясни, че "Легендите" се наричат така понеже песните, които представят са такива, а не самите музиканти. 

"Такъв голям концерт винаги е бил логична следваща стъпка след като клубовете вече не могат да съберат хората, които идват на нашите лайфове с бандата. Мои приятели и хора, които вярват в мен ми казаха, че е време да го направя. Не съм взел аз това решение. То идва органично в пътят ми. Смятам, че мога да събера 3 хиляди човека, на които да изпея тези песни, които ги пея доста дълго време.", заяви Любо по "Би Ти Ви". 

Певецът уточни, че иска хората да дойдат заради песните, които е написал през годините. Той обеща много изненади и гости, но няма да каже предварително имена. "Концертът ще е голям, ще е на живо с музикантите маестро Живко Петров, Ангел Дюлгеров - китара, ударни - Калин Вельов и беквокалисти. Ще има и гости, но не искам да ги издавам.", допълни поп иконата на българската музика.

Феновете ще имат възможност да се насладят на хитове от времето, когато изпълнителят беше част от група "Те", както и на последните му солови проекти. Освен това меломаните за първи път ще чуят и най-новият сингъл на Любо, който се подготвя в момента. 

Любопитното е, че плевенчанина до ден днешен се притеснява, когато стъпи на сцена. "Смятам, че сега се притеснявам даже повече, отколкото преди. Мисля, че има логика в това. Ако си дебютант и се изложиш никой няма да запомни. Ако се прецакаш след 16, 20, 30 години е по-отговорно. Треската показва, че ти пука, че не ти е безразлично, че не си в инерцията на това, което се нарича занаят.", сподели още Киров.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: