петък, 19 февруари 2016 г.

Поли Генова ще ни представя на "Евровизия"

Певицата лично съобщи новината в социалните мрежи. Видимо развълнувана тя помоли феновете да й стискат палци. Конкурсът ще се проведе в Стокхолм през май. 
Всички чуждестранни информационни агенции приветстваха завръщането на нашата участничка, която се качи за първи път на сцената на "Евровизия" през 2011-та в Дюселдорф с песента "На инат". 

Освен това Поли се справи страхотно и като водеща на Детската Евровизия миналата година, която се състоя в София. Малко след събитието изпълнителката спечели отличието "Eurostar Awards" в интернет платформата "Ойко таймс". След тази награда ръководството на "БНТ" се е спряло отново на блондинката и тя ще е българският представител в 61-то издание на конкурса.

В момента Генова подготвя парчето, с което ще се представи на музикалния форум. Поради финансови ограничения тази година медията няма да организира национална селекция за избор на песен. Изпълнителният продуцент на конкурса у нас Йоана Левиева - Сойър обясни, че в последния момент телевизията е решила, че страната ни ще се включи в проявата. По думите й членовете на Европейския съюз за радио и телевизия имат правото сами да преценят по какъв начин ще бъде избран изпълнителят и песента му. 

"Евровизия" 2016 ще се проведе в шведската столица от 9-ти до 14-ти май. Музикалното събитие ще събере над 40 представителя от различни държави. Организаторите съобщават, че над 200 милиона зрители гледат на живо песенната надпревара.

Чаровната певица, която наскоро имаше рожден ден, посвети новата си татуировка на "Бон-бон". Именно от там тя стартира кариерата си. По всичко си личи, че усмихнатото момиче на българската поп музика не е забравила този факт и пази топли чувства от онова време.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: