петък, 26 февруари 2016 г.

Спенс прави студио в хижа на "Витоша"

Рапърът подготвя специален концерт в "Sofia Live Club", в който ще се включат Goodslav, Дичо и Белослава. Освен това "Spens Live Band" ще забие с четири МС-та.
На 27-ми февруари Спенс ще излезе за втори път официално на една сцена с бенда си, а по време на паузата публиката ще стане свидетел на freestyle battle. Изпълнителят е категоричен, че до този момент не е правен подобен тип битка у нас. 

Спенснята допълва, че за тази година планира да издаде нови клипове, както и третия си студиен албум. Работното му заглавие е "Dissniland". Плюс това той със сигурност ще продуцира компилация и на талантливия Homelesz. След затварянето на "Снайпер рекърдс" през 2005-та плевенчанина  създава лейбъла "Сам Съм Си Рекърдс" (СССР).

"Българският рап и българският футбол имат един и същи проблем – липсва детско-юношеска школа. Така че искам да развия рап занималнята, която стартирах през 2013 година в нашия "Клуб 180" в рап школа.", споделя рапъра пред "VIBES". 

Любопитното е, че легендата на хип-хопа в България оборудва две помещения в хижа на "Витоша", които иска да се превърнат в студио. На този етап той репетира там с групата си, с която свирят от скоро заедно. "Много е вдъхновяващо в планината, в гората, до реката. И най важното – няма хора. Така че ако дойде един надъхан артист там да не иска да си тръгне след месец.", допълва още Станислав Найденов.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: