вторник, 5 юли 2011 г.

Джони Деп с нов филм през 2012-та

Легендарният актьор известен с ролята си от "Карибски пирати" не престава да работи и в края на другата година, той ще изненада феновете си с ново амплоа.
Въпреки ангажиментите на звездата покрай снимките на петата част на "Карибски пирати", той ще участва и във "The Lone Ranger". В него ще се разказва за рейнджър и верния му помощник, които са отдадени на каузата да подсигурят безопасността на дивият Запад. Джони ще играе индианецът Тонто.
Интересното в случаят е, че през 1950г. в САЩ са излъчвали оригиналната версия. Определено ще е предизвикателство за екипа "ремейка" на това приключение. В общи линии от Walt Disney сравняват историята с тази на Дон Кихот и Санчо Панса.

Лентата се очаква да излезе през декември 2012 година. Като за никого не е тайна кой ще бъде продуцента на продукцията - Джери Брукхаймър, с когото Деп работи от много време насам. Директор на филма ще бъде пък Гор Вербински, който режисира първите три части на "Карибски пирати".

Тук можете да видите мнението на Джери за новият филм: http://www.youtube.com.Снимка - http://collider.com/Няма коментари: