събота, 23 юли 2011 г.

Почина Ейми Уайнхаус

Певицата е била намерена мъртва в дома си в Лондон. Причината - свръхдоза наркотици смесена с некачествен алкохол.
27-годишната британка беше известна с нестандарният си външен вид - грим, прическа, татуси и проблемите си с дрогата и чашката. Иронията на съдбата е, че фамилията й означава "винарна". Явно това е било и слабото й място. В самите й песни пееше, че не е добре ("You know I am not good"), както и че няма нужда от рехабилитация ("Rehab").
В последният месец изпълнителката беше отменила доста участия заради влошеното си здраве. Преди да се завърне отново болестното й състояния, тя е прекарала седмица в център за лечение от зависимости. Уви, помощта, която е получила там не е била достатъчна. Запознати твърдят, че дори в този период, когато се е лекувала си е кувала водка от магазините. Това ужасило хората, тъй като звездата консумирала твърдият алкохол още от сутринта.
Тялото й е било намерено днес следобед от полицията в дома й в северен Лондон. Въпреки че версиите за смъртта на англичанката все още се изясняват, първоначалната информация е, че тя отново е злоупотребила с опиатите.
Брюнетката постави нов рекорд за най-много спечелени награди "Грами" от жена в една нощ. С вторият си албум "Back to Black" тя спечели пет статуетки от общо шест номинации. Този й албум беше и на трето място по продажби в Обединеното Кралство.

Ейми Уайнхаус не беше единствената популярна личност, която имаше този проблем. Холивудският актьор Чарли Шийн също страда от подобен вид пристрастяване. В момента обаче неговото физическо състояние е добро, дори се говори, че отново може да се завърне в хитовият сериал "Двама мъже и половина".


Снимка - http://aliceislost.com/











Няма коментари: